Gasthuis 3-132, Bemelen
Stephan Kramer Vastgoed - Gasthuis 3-132, Bemelen Stephan Kramer Vastgoed - Gasthuis 3-132, Bemelen
Stephan Kramer Vastgoed - Gasthuis 3-132, Bemelen Stephan Kramer Vastgoed - Gasthuis 3-132, Bemelen

Kenmerken van dit pand

Prijs

€ 210.000 kk

Adres

Gasthuis 3-132
6268 NN Bemelen

Energie label

C

Bouwtype

Bungalow

Bouwjaar

2021

Overdracht

In overleg

Woning

Vrijstaande recreatie woning

Slaapkamers

2

Perceeloppervlakte

149 m2

Woonoppervlakte

47 m2

Tuin

Op het zuiden

Afspraak voor bezichtiging

Indeling

Hal / entree (ca. 4 m2)
Badkamer (ca. 3 m2)
Keuken (ca. 3 m2)
Woonkamer (ca. 21 m2)
Slaapkamers (ca. 6 en 7 m2)


Deze recreatiewoning (2021) met houten gevelafwerking is gunstig gelegen op een rustige locatie. De woning heeft een mooie, ruime en gemeubileerde woonkamer (meubilair wordt om de 3 jaar vervangen door het Park), grote kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing, eigen CV ketel (Intergas HRE, 2021), airconditioning en een open keuken met inbouwapparatuur. De woning is volledig geïsoleerd.
Badkamer met zwevend toilet, inloopdouche en vaste wastafel met meubel.
Twee slaapkamers, waarvan één de masterbedroom is.
Vanuit de woonkamer komt men via de keuken komt op het ruime terras (op het Zuiden) dat voorzien is van een openhaard c.q. barbecue Iedere recreatiewoning heeft een eigen parkeerplaats bij de woning geschikt voor de eigen auto.
Het vakantiepark beschikt over uitgebreide faciliteiten zoals een brasserie, groot buitenzwembad, speeltuin en fietsverhuur.
De recreatiewoning is bestemd voor eigen gebruik maar ook voor de verhuur.
Onderhoud is goed tot uitstekend.

Afmetingen

Woonoppervlakte ca. 47 m2
Inhoud ca. 172 m3
Perceeloppervlakte ca. 149 m2


Uitrusting

Open keuken, vierpits gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, houten (met kunststof) beklede aanrechtblad, CV kast (Intergas HRE, 2021 eigendom).
Badkamer met zwevend toilet, wastafel meubel, inloopdouche met nette glazen wand, volledig betegeld, inbouwspotjes.
Ruime slaapkamer (masterbedroom), kinderslaapkamer, kunststof kozijnen met dubbele beglazing ( HR++).
De woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van airconditioning, modern meubilair dat om de drie jaar wordt vervangen.


Bijzonderheden

Deze recreatiewoning heeft een eigen parkeerplaats en terras met open haard c.q. barbecue.


Locatie

Gemeente Eijsden-Margraten Sectie E Perceel 505
Green Resort Mooi Bemelen is vlakbij Maastricht gelegen aan de rand van de plaats Bemelen, gelegen in het Limburgse Heuvelland. Mooi Bemelen is een mooi aangelegd park en bevindt zich vlak bij de natuur/bossen met gelegenheid tot wandelen en fietsen.
De autosnelweg A2/E25 richting Eindhoven/ Amsterdam en Maastricht/Luik, de A76/E314 richting Antwerpen/Brussel, Geleen/Heerlen en Aken/Keulen, evenals de autosnelweg A79 Maastricht-Heerlen) zijn gemakkelijk te bereiken en bevinden zich op ca. 10 minuten rij afstand.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 7 Km
Heerlen: 15 Km
Sittard: 19 Km
Roermond: 41 Km


Aansprakelijkheid

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor wordt verstrekt van de onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.


Lees meer...

Afspraak voor bezichtiging