Verkoopbegeleiding:

Als u uw woning verkoopt, wilt u natuurlijk de beste makelaar. Iemand die de juiste waarde van uw woning bepaalt, een groot bestand heeft van potentiële kopers en begrijpt hoe de markt in elkaar zit. Dan bent u bij Stephan Kramer Vastgoed aan het juiste adres. Ik focus op punten die voor u van belang zijn: de waarde van uw woning, de bouwkundige en juridische aspecten en de ontwikkelingen in uw directe omgeving. Vanzelfsprekend hoort hier een professionele presentatie bij. Ik neem u alles uit handen: van verkoopbegeleiding tot en met de eindinspectie en de sleuteloverdracht bij de notaris. En vanzelfsprekend kunt u ook qua nazorg op mij rekenen!

 

Aankoopbegeleiding

Een woning kopen is een belangrijke beslissing en een spannend en bijzonder proces. Alles wat hierbij komt kijken, moet op een zorgvuldige en professionele manier gebeuren. Het laatste wat ik wil, is dat u zich ergens druk over maakt. Daarom is het verstandig Stephan Kramer Vastgoed in te schakelen als aankoopmakelaar. Ik houd u met beide benen op de grond als u halsoverkop verliefd wordt op uw droomhuis en zorg ervoor dat u zich niet te veel laat leiden door emoties. Als aankoopmakelaar voer ik onder andere de onderhandelingen zodat u een goede prijs betaalt voor uw nieuwe huis waar het heerlijk thuiskomen én uitstekend wonen is.

 

Bouwtechnische keuringen

Bouwtechnische keuringen zijn visuele keuringen die duidelijkheid geven over welke gebreken een woning heeft en hoeveel onderhoud en renovatie er nu en op termijn te verwachten is. Ik voer op een zorgvuldige manier de nodige bouwtechnische keuringen uit bij panden in de aankoopbegeleiding. Van huis uit ben ik bouwkundig ingenieur. Onder de vlag van Kramer Bouw Consultancy, mijn andere bedrijf, voer ik inspecties/keuringen uit in Zuid-Nederland. Een bouwkundige inspectie geeft niet alleen goed inzicht in de bouwkundige staat van het geïnspecteerde object, maar geeft ook meer zekerheid aan geldverstrekkers, intermediairs en consumenten.

Meeloopkeuring

Een goedkoper alternatief voor de bouwtechnische keuring is de zogenaamde meeloopkeuring. Dit is exact hetzelfde als een bouwtechnische keuring, alleen ontvangt u na afloop geen uitgebreid bouwkundig rapport. Deze keuring biedt u dezelfde inzichten in de staat en eventuele herstelkosten van de woning als een bouwtechnische keuring. Maar deze keuring is alleen geschikt als u geen bouwkundig rapport nodig heeft voor de aankoop of financiering van een woning.

 

Gratis waardebepaling

Bent u van plan uw woning te verkopen of bent u gewoon benieuwd hoeveel uw woning waard is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Taxaties

De bank vraagt meestal een taxatierapport als u een hypotheek afsluit. Ook is een taxatie handig als u een bod doet op een woning. U kunt met een taxatie beoordelen of de vraagprijs van een woning reëel is. De geldverstrekkers eisen, naast opname in het taxateursregister of VastgoedCert, dat de taxateur gevestigd is in het gebied waarin deze taxeert. Ik werk uitsluitend met beëdigde taxateurs die u hierbij van dienst kunnen zijn.

Hypotheekadvies

Bij een hypotheekadvies komt meer kijken dan alleen het afsluiten van een voordelige hypotheek. Stephan Kramer Vastgoed brengt u in contact met een deskundig en onafhankelijke hypotheekadviseur.

 

 

(Ver)bouwen

Ook met (ver)bouwplannen bent u bij mij aan het juiste adres: met mijn bouwkundige achtergrond ben ik van alle markten thuis. De ervaring en brede expertise in vastgoedbeheer, bouwadvies en (ver)bouwbegeleiding zorgen ervoor dat ik al uw vragen over vastgoed kan beantwoorden. Met passende adviezen op maat, een snelle werkwijze en persoonlijke communicatie bent u verzekerd van de juiste partner.

 


  

  

  