Een huis kopen of verkopen?

Wat is EPA?

 

KOPEN
Een woning kopen is een hele belangrijke beslissing in uw leven: alles wat hierbij komt kijken moet op een zorgvuldige en professionele manier gebeuren. Het laatste wat wij immers willen is dat u zich ergens druk over maakt. Het kopen van een woning is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid, daarom is het raadzaam een partij in de arm te nemen die u tijdens het gehele aankooptraject begeleidt.
Bij Stephan Kramer Vastgoed bent u aan het juiste adres.

Wij focussen ons op punten die voor u van belang zijn; denk hierbij aan de waarde van de woning, de bouwkundige en juridische aspecten en de ontwikkelingen in de directe omgeving. Het resultaat dat u van ons mag verwachten is dat de aankoop van uw woning gerealiseerd wordt tegen een scherpe prijs en onder gunstige voorwaarden.


VERKOPEN
Heeft u plannen uw woning te verkopen? Dit vraagt om een professionele begeleiding. Stephan Kramer Vastgoed regelt alles voor u, van het verkoopproces tot en met de eindinspectie van de woning en de sleuteloverdracht via de notaris.

Om de verkoop van uw woning naar volle tevredenheid te laten verlopen, brengen wij uw woning op de meest optimale manier onder de aandacht op onze eigen website.
Bekende woonsites kopiƫren het aanbod van Funda / Jaap.nl, zodat uw woning breed geadverteerd staat op internet.

Bovendien wordt onze ondersteuning geheel afgestemd op uw wensen en behoeften. Uiteraard hoort nazorg hier ook bij: mocht u achteraf nog vragen hebben, kunt u altijd op ons rekenen.


BOUWTECHNISCH RAPPORT
Wat is er voor nodig om precies te weten wat u (ver-)koopt? Vragen waar een bouwkundig inspecteur antwoord op geeft.
Geen discussie over wel of geen verborgen gebreken. Met een bouwtechnisch onderzoek worden gebreken en de staat van onderhoud van de woning in beeld gebracht en wordt er een kostenraming gemaakt voor het herstel van de gebreken. Deze kostenraming bestaat uit directe, termijn- en verbeterkosten.

Voor een gedegen bouwtechnische keuring komt de expertise van Stephan Kramer Vastgoed u zeker van pas!

Stephan Kramer Vastgoed regelt alles voor u, van het verkoopproces tot en met de eindinspectie van de woning en de sleuteloverdracht via de notaris.

Tips

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten inzake het verrichten van leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel, van toepassing.
Indien wenselijk, kunnen deze worden verstrekt.

Makelaar
&
Bouwkundig Ingenieur

Kleingenhoutersteeg 4
6336 PA HULSBERG

GSM: 06 - 206 28 170
info@stephankramer.nl
www.stephankramer.nl