VERKOCHT
ONDER VOORBEHOUD

Oude Steegstraat 1, Maastricht

Vrijstaand geschakeld woonhuis

Oude Steegstraat 1 6226 XZ Maastricht


Dit unieke landhuis met veel potentie ligt aan een rustige landweg in de wijk Heer-Maastricht en het behoort tot de categorie vrijstaand/geschakelde landhuizen met ondergrond, tuin, oprit en garage.
Degelijke bouw, groot volume en royale leefruimten, mooie tuin met veel privacy, levensloopbestendige begane grond. Dit pand is uitermate geschikt voor kantoor of praktijk aan huis. In de nabijheid is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Het pand is gebouwd in 1990 met hoogwaardige materialen en kenmerkt zich door zijn charme en hoeve-achtige uitstraling op een eigen perceel van 1023 m2 grond. Het huis ligt iets terug van de doorgaande (Rijks)weg en naast de oprit is een extra parkeerplaats. De achtertuin met gazon, borders en diverse bomen/planten ligt op het westen en is begrenst middels hekwerk, coniferen, tuinschermen, gemetselde muren en een recent geplaatste stalen toegangspoort. De keuken is toegankelijk vanuit de woonkamer, keuken en garage. Aan de voorzijde heeft het pand vrij uitzicht over natuur- en waterwingebied.

Deze woning moet u absoluut gezien hebben om het bijzondere karakter ervan te kunnen waarderen.

 

 


Bijzonderheden

Dit huis is degelijk gebouwd, er zijn kwalitatief goede materialen gebruikt. Grote leefkeuken met bijkeuken, woonkamer en aparte kantoorruimte.
Hoge kruipruimte (ca. 1 m hoog).
Hoofdslaapkamer met grote aangrenzende badkamer.
Buitenkozijnen zijn van allen van hardhout met thermopane beglazing.
Ruime tuin, mooi aangelegd met vaste beplanting, tuinberging, groot terras met verwarming en elektrisch zonnescherm, veel privacy.
Uitermate geschikt voor praktijk of kantoor aan huis.
Landelijk gelegen dichtbij wandelgebieden en bos.
Openbare voorzieningen bevinden zich in de nabijheid.

Prijs

€ 595.000 kk

Overdracht

Nader overeen te komen.

Bouw

1990

Afmetingen

Woonoppervlakte : ca. 300 m2
Inhoud: ca. 1275 m3
Perceeloppervlakte: ca. 1023 m2

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor wordt verstrekt van de onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Het is niet toegestaan de verstrekte brochure te gebruiken als bewijsmateriaal voor het aanvragen van een energielabel.

Indeling

Kelder: ca 41 m2 en is in gebruik als wijnkelder; voor meerdere doeleinden geschikt en voorzien van 2 koekkoek ramen voor ventilatie.
Begane grond: grote entree/hal ca. 34 m2, incl. toiletruimte met separaat urinoir, wastafel en automatische ventilatie. Vloer is betegeld met Portugees marmer.
Kantoorruimte: ca. 20 m2, telefoon- en internet aansluiting aanwezig.
Woonkamer: L-vormig, ca. 53 m2. Open haard, vloer afgewerkt met Braziliaans marmer. Gedecoreerde plafondrand afgewerkt met bladgoud, 10 openslaande deuren naar terras (terrasverwarming).
Eetkeuken: ca. 22 m2, voorzien van ingebouwde keramische kookplaat, friteuse, afzuigkap, koelkast, magnetron/oven, ingebouwde snijmachine, vaatwasser.
Bijkeuken: ca. 20 m2 , wasmachine en droger aansluiting, incl. afvoer, kastruimte, extra gasaansluiting met gaskookplaat en automatische afzuiging.
Inpandige garage: ca. 25 m2, elektrische garagepoort met afstandsbediening alsmede handmatig. Eigen oprit en parking (ca. 70 m2).
1e verdieping: 3 ruime slaapkamers van ca. 31, 21 en 20 m2.
Badkamer: van ca. 5 m2 met douche, toilet en badmeubel.
Badkamer en-suite van ca. 30 m2 met ligbad, douche, bidet en toilet, allen van composiet marmer. Badmeubel is voorzien van ingebouwd wasmand. Via dubbele deur toegang tot balkon van ca. 14 m2.
2e verdieping: zeer ruime zolder, ca. 80 m2, geschikt voor nadere invulling. Deze is voorzien van 5 dakramen met isolerende beglazing.
Technische ruimte: bevindt zich op zolder van de garage, incl HR verwarmingsketel en boiler.
Tuin: mooi aangelegde en prima onderhouden tuin van ca. 735 m2, met tuinhuis, berging, terras incl. groot zonnescherm en terrasverwarming. Veel privacy.

Locatie

Gemeente Heer Maastricht
Sectie B nummer 1294
Groot 1023 m2.

Gelegen aan de oostkant van Maastricht, in de overgang van de stad naar het Heuvelland met uitstekende ontsluiting naar het historisch stadscentrum van Maastricht.
Een uitgebreid netwerk van voorzieningen bevindt zich op korte afstand, waaronder diverse winkelcentra, Academisch ziekenhuis Maastricht, MECC, golfbaan etc.
Uitvalswegen naar de autosnelwegen A2 (Luik-Eindhoven) en A79 (Heerlen-Aken) zijn binnen handbereik. Diverse voorzieningen op het gebied van openbaar vervoer en basisonderwijs bevinden zich op korte afstand.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 4 Km
Heerlen: 18 Km
Sittard: 20 Km
Roermond: 43 Km

Uitrusting

Keuken:
Oven, magnetron, geïntegreerde frituurunit, keramische kookplaat, afzuigunit, vaatwasser, koelkast.

Bijkeuken:
Gasaansluiting, wascounter met witgoedaansluitingen, muurkasten.

Toilet begane grond: mechanische ventilatie.

Centrale verwarming met radiatoren:
Nefit Ecomline HR, bouwjaar 2008, eigendom.
Nefit Boiler 80 liter, bouwjaar 2008, eigendom.

Moderne elektrische installatie, 230 volt, dag en nachtstroom.
Tuinverlichting, zonneluifel achterzijde, ruim tuinhuis

Energielabel: A (definitief)

 • Voorgevel

 • Achtergevel

 • Entree/Hal

 • Kantoor

 • Woonkamer

 • Keuken/Bijkeuken

 • Verdieping

 • Zolder

 • Garage / Kelder

 • Tuin

 • Plattegrond / Kadaster

Makelaar
&
Bouwkundig Ingenieur

Kleingenhoutersteeg 4
6336 PA HULSBERG

GSM: 06 - 206 28 170
info@stephankramer.nl
www.stephankramer.nl

Makelaar & Bouwkundig Ingenieur

 

 

Kleingenhoutersteeg 4

6336 PA  HULSBERG

 

 

GSM:06 - 206 28 170

info@stephankramer.nl

www.stephankramer.nl

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten inzake het verrichten van leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel, van toepassing.
Indien wenselijk, kunnen deze worden verstrekt.