VERKOCHT
ONDER VOORBEHOUD

Grachtstraat 23, SCHIN OP GEUL

Woonhuis te SCHIN OP GEUL

Grachtstraat 23 6205 AM SCHIN OP GEUL


Deze mooie vrijstaande gemoderniseerde semi-bungalow uit 1960 is geheel onderkelderd en uitgevoerd in traditionele bouw met spouwmuur. De woning is de laatste jaren verbouwd en luxe afgewerkt. Gedeeltelijk voorzien van rolluiken aan de achtergevel (keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer aan de linkergevel)
De begane grondvloer (niveau 2) is van beton of steenachtig en afgewerkt met een parketvloer in de woonkamer, tegels/plavuizen in de hal, toilet, keuken en badkamer, laminaat in de slaapkamer. Vanuit de keuken en de woonkamer is de tuin bereikbaar.
De keldervloer (niveau 1) is afgewerkt met tegels/plavuizen in de trappenhal en laminaat in de slaapkamers. Het dak is afgewerkt met een bitumineuze dakbedekking waarop zonnepanelen zijn aangebracht.
De loze ruimte boven de strak afgewerkte verlaagde plafonds van gipsplaten is geisoleerd met steenwoldekens. Het verlaagde plafond is met plafondhangers bevestigd aan de dakconstructie om doorhangen tegen te gaan.
De buitenkozijnen- en deuren zijn allen van wit kunststof waarin dubbele beglazing is opgenomen. De spouwmuur is (vermoedelijk) niet geisoleerd.
Recentelijk is de tuinberging opgeknapt en uitgebreid.
Het onderhoud van de woning is uitstekend.


Kelder (niveau 1):

Kelder/trappenhal ca. 7 m2, met vaste houten trap naar de begane grond.

Slaapkamer ca. 10 m2, verwarming aanwezig, laminaat vloerafwerking, behang en spuitwerk plafond

Slaapkamer ca. 12 m2 (voormalige garage) met aparte toegangsdeur vanaf straatniveau, verwarming aanwezig, laminaat vloerafwerking, behang en spuitwerk plafond.

Werkkamer ca. 17 m2, laminaat vloerafwerking, tegelwerk op wand dat geschilderd is, net afgewerkte muurkast met veel bergruimte.

Bergkelder ca. 9 m2, met tegelvloer en stukwerk wanden.

Wijnkelder ca. 11 m2, tegelvloer en stukwerk wanden.

 

Begane grond (niveau 2):

Entree/hal ca. 11 m2, vaste trap naar de kelder niveau 1, meterkast en toilet.

Toilet ca. 1 m2 met tegelvloer en wandtegels tot plafond dat strak is afgewerkt en voorzien van inbouw spotjes.

Badkamer ca.4 m2 met tegelvloer en wandtegels tot plafond dat strak is afgewerkt en voorzien van inbouw spotjes.

Woonkamer is ca. 28 m2 en bevindt zich aan de voorzijde van de woning, parketvloer en strak afgewerkt plafond dat voorzien is van inbouw spotjes.

Keuken (2009): ca. 12 m2 voorzien van een keukenblok en bovenkastjes met ingebouwde elektrisch kookplaat, afzuigkap, koelkast met diepvries, vaatwasser en combimagnetron oven.

 

 

Tuin:

Aangelegde en onderhouden achtertuin op het zuidoosten van ca. 190 m2.

Voortuin/zijtuin onder talud ca. 75 m2

 

Energie label : D 

 


Prijs

€ 325.000 kk

Overdracht

Nader overeen te komen

Bouw

1960

Afmetingen

Woonoppervlakte : ca 132 m2
Inhoud : ca. 475 m3
Perceeloppervlakte : ca. 340 m2

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor worden verstrekt van de onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat, die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Locatie

Gemeente Schin op Geul, Sectie C nummer 1398.
Gelegen onder aan de Sousberg in Schin op Geul in het prachtige Limburgs Heuvelland, in een rustige straat welke overgaat in een onverharde weg. Alle belangrijke voorzieningen zoals winkels, scholen, bevinden zich op korte afstand in Valkenburg omgeving, evenals de uitvalswegen.
Diverse voorzieningen op het gebied van openbaar vervoer en basisonderwijs bevinden zich op korte afstand.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 12 Km
Heerlen: 9 Km
Sittard: 17 Km
Roermond: 39 Km

Uitrusting

Woonkamer voorzien van parketvloer, hal en keuken en toilet van een mooie tegelvloer.
Moderne keuken (bouwjaar ca. 2009) van goede kwaliteit, voorzien van kunststof aanrechtblad, spoelbak met kraan, inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast met diepvries, combimagnetron en afzuigunit.
De badkamer (op niveau 2) is recentelijk verbouwd en voorzien van een douche en ligbad, enkele wasbak geïntegreerd in wandmeubel en heeft natuurlijke ventilatie.

CV en warmwatervoorziening: gasgestookte Nefit CV ketel, bouwjaar ca. 2016, eigendom.
Elektrische installatie, 230 volt, slimme meter, voldoende groepen aanwezig.
Zonnepanelen op het dak.
Water-, gas- rioolaansluiting aanwezig.
TV aansluiting via kabel.
Kunststof kozijnen (wit).
Isolatie rondom dubbelglas.

  • Voorgevel

  • Begane grond

  • Kelder

  • Tuin

  • Kadaster

Makelaar
&
Bouwkundig Ingenieur

Kleingenhoutersteeg 4
6336 PA HULSBERG

GSM: 06 - 206 28 170
info@stephankramer.nl
www.stephankramer.nl

Makelaar & Bouwkundig Ingenieur

 

 

Kleingenhoutersteeg 4

6336 PA  HULSBERG

 

 

GSM:06 - 206 28 170

info@stephankramer.nl

www.stephankramer.nl

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten inzake het verrichten van leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel, van toepassing.
Indien wenselijk, kunnen deze worden verstrekt.