Woonhuis te MAASTRICHT (Vroendaal)

Savelsbosch 50 6228 SB Maastricht


Deze moderne en ruime hoekwoning uit 2003 bevindt zich op een mooie en rustige locatie, gelegen in de wijk Vroendaal aan de stadsrand van Maastricht. Wandel- en natuurgebieden zijn vlakbij en bieden uitgelezen mogelijkheden voor ontspanning.
Een uitgebreid netwerk van faciliteiten ligt vlakbij (Academisch Ziekenhuis Maastricht, historisch stadscentrum, diverse winkelcentra etc.). Uitvalswegen naar de autosnelwegen A2 (Luik- Eindhoven) en A79 (Heerlen- Aken) zijn binnen handbereik. Diverse voorzieningen op het gebied van openbaar vervoer en basisonderwijs bevinden zich op korte afstand.

Op de begane grond bevindt zich de entree en het trappenhuis. Vanuit de entree is de ruime woonkamer bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning, grenzend aan de eetkamer/woonkamer, ligt de open keuken, waaraan een afzonderlijke berging gekoppeld is.

Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop, drie ruime slaapkamers, een grote badkamer en een aparte toiletruimte. De ruime badkamer heeft twee afzonderlijke wastafels, een bad en een douche.

Op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers, aparte doucheruimte, berging en CV ruimte. In de berging zijn eveneens aansluitpunten aanwezig voor een wasmachine en droger.

Aan de woning valt het naar voren geplaatste trappenhuis met veel glas op. Dit trappenhuis loopt over de drie bouwlagen door en heeft door zijn verticale geleiding een krachtige uitstraling en individualiteit aan de woning. Het daglicht dringt vanaf het trappenhuis en via de overlopen diep de woning in. De onderbouw is uitgevoerd in een donkere baksteen, terwijl de bovenbouw bestaat uit lichtgrijs geschilderd metselwerk. De stalen garagepoort met houten bekleding, als ook de houten bekleding van de gevel bij de garagepoort en van de voor- en achtergevel, is geschilderd.

In het kader van Duurzaam Bouwen zijn modern schoonwaterbeheer en benutting van zonne-energie opgenomen. Tevens voldoet de woning aan de eisen van Politiekeurmerk Veilig Wonen Nieuwbouw, weerstandsklasse 2 voor inbraakwerendheid. De hardhouten kozijnen zijn voorzien van HR++ beglazing.

Het onderhoud van de woning is uitstekend.

Bij een aaneengesloten ononderbroken huurperiode van 2 jaar is de huurprijs € 2700,-- / maand.


Ruime entree/hal met trap (ca. 10 m2) met garderobe, meterkast en toilet (ca. 1,5 m2) voorzien van vloer en wandtegelwerk tot ca. 1.60 m hoog.

Vanuit de entree/hal is de zeer ruime eetkamer/woonkamer (ca. 64 m2) te bereiken. De deuren en schuifdeuren aan de achtergevel (hout) geven een fraai uitzicht op de tuin.

Moderne open keuken (bouwjaar 2003, ca. 7,5 m2) met Miele inbouwapparatuur. De open keuken, aan de voorzijde van de woning, is voorzien van een granieten aanrechtblad, vaatwasser, spoelbak magnetron/ oven, gaskookplaat met afzuigkap en koelkast.

Aangrenzend aan de keuken is een bergruimte (ca. 3 m2).

Entree/hal, woonkamer, keuken en berging zijn voorzien van laminaat.

 

1e Verdieping :

Via de open houten trap bereikt men de overloop (ca. 7 m2) met slaapkamers, badkamer (ca. 8 m2) met ligbad, 2 wastafels en douche, en het aparte tweede toilet met fonteintje (ca. 1,2 m2).

Slaapkamer 1: (ca. 25 m2)

Slaapkamer 2: (ca. 12 m2)

Slaapkamer 3: (ca.  9 m2)

 

2e Verdieping :

Via de open houten trap die doorloopt naar de 2e verdieping is de overloop (ca. 5 m2) te bereiken met slaapkamers, berging (ca. 5 m2) met wasmachine aansluiting en afvoer, evenals geveldoorvoer voor droger, CV ruimte (ca. 1,5 m2) met gasgestookte HR ketel (bouwjaar 2016), zonneboiler en mechanische ventilatie unit, extra badkamer met douche en wastafel (ca. 2,5 m2).

Slaapkamer 4: (ca. 14 m2)

Slaapkamer 5: (ca. 14 m2)

 

Tuin:                    

Aangelegde en onderhouden tuin (zij- en voor- en achtertuin), waarbij de achtertuin op het westen ligt.

Vrijstaande garage met kantelpoort, bekleed met hout.


Prijs

€ 2.950 Huurprijs per maand

Overdracht

Per direct beschikbaar

Bouw

2003

Afmetingen

Woonoppervlakte : ca. 190 m2
Inhoud : ca. 700 m3
Perceeloppervlakte : ca. 311 m2

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor worden verstrekt van de onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat, die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Indeling

Zie uitgebreide omschrijving

Locatie

Deze hoekwoning is gelegen aan de Zuid-Oost zijde van Maastricht, vlak bij de doorgaande Rijksweg tussen Maastricht en Gronsveld.
Bouwjaar 2003; de ernaast gelegen woningen zijn gelijktijdig gebouwd. Gemeente Maastricht, Sectie A nummer 10277.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 4 Km
Heerlen: 19 Km
Sittard: 22 Km
Roermond: 44 Km

Uitrusting

Zie uitgebreide omschrijving

  • Voorgevel

  • Begane grond

  • 1e Verdieping

  • 2e Verdieping

  • Achtergevel / Garage

  • Kadaster

Makelaar
&
Bouwkundig Ingenieur

Kleingenhoutersteeg 4
6336 PA HULSBERG

GSM: 06 - 206 28 170
info@stephankramer.nl
www.stephankramer.nl

Makelaar & Bouwkundig Ingenieur

 

 

Kleingenhoutersteeg 4

6336 PA  HULSBERG

 

 

GSM:06 - 206 28 170

info@stephankramer.nl

www.stephankramer.nl

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten inzake het verrichten van leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel, van toepassing.
Indien wenselijk, kunnen deze worden verstrekt.