VERKOCHT
ONDER VOORBEHOUD

Schildstraat 18A2, BRUNSSUM

Appartement te BRUNSSUM

Schildstraat 18A2 6444 XM BRUNSSUM


Het appartementencomplex Reinaertstaete is gelegen in de rustige Brunssumse wijk Treebeek die geliefd is vanwege haar eigen voorzieningen en het dorpskarakter. Winkels, Brunssummerheide, stadspark en het centrum bevinden zich op loopafstand.
De pas aangelegde Buitenring en snelweg Heerlen / Maastricht / Eindhoven zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Het appartementencomplex (2002) is gebouwd op een betonnen parkeerkelder (betonnen fundering). De gevel is opgebouwd uit traditioneel metselwerk in rode baksteen, de binnenwanden van het appartement uit kalkzandsteen en de lichte scheidingswanden uit gasbeton (verdieping hoog). Alle wanden zijn gestucadoord en behangen.
Een centrale personenlift is aanwezig.

Het appartement is erg ruim van opzet met veel lichtinval.
De stalen binnendeurkozijnen in de woning hebben opdekdeuren, in de houten buitenkozijnen zit HR++ beglazing. De betonnen vloer is voorzien van een cementdekvloer waarop een laminaatvloer is aangebracht.
De badkamer en het toilet zijn beide voorzien van vloer- en wandtegels waarbij het wandtegelwerk plafond hoog is aangebracht. Het plafond in alle ruimtes heeft spuitwerk.
In de parkeergarage (onder het appartementencomplex) ligt de opslag/berging behorende bij dit appartement.
In de bijkeuken/berging in het appartement bevindt zich een separate HR combiketel (gasgestookt), mechanische ventilatie unit en witgoedaansluitingen.

Het geheel is keurig afgewerkt en het onderhoud van het appartement is uitstekend.


Woonverdieping:

Ruime entree/hal (ca. 7 m2) met garderobe, welke toegang geeft tot de 2 slaapkamers (ca. 8 en 13 m2), badkamer (ca. 5 m2), toilet (ca. 1,5 m2) en woonkamer (ca. 35 m2)

 

Zolder:

De zeer ruime zolder (ca. 40 m2, oppervlakte gemeten vanaf 1,50 m1 hoogte) is toegankelijk middels een vlizotrap.

 

Balkon: ca. 10m2 en bevindt zich op het zuiden

 

Energie label :                   Label B, geldig tot 04-09-2029


Prijs

€ 175.000 kk

Overdracht

Nader overeen te komen

Bouw

2002

Afmetingen

Woonoppervlakte : ca. 94 m2
Inhoud : ca. 329 m3
Perceeloppervlakte : nvt

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor worden verstrekt van de onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat, die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Indeling

Zie uitgebreide omschrijving

Locatie

Gemeente Brunssum, ten noorden van de gemeente Heerlen vlak bij de grens met Duitsland. Ruime voorzieningen aan winkels, recreatie, scholen (zowel basis als middelbaar onderwijs), ziekenhuis, zwembaden en sportfaciliteiten zijn aanwezig.
Brunssum is uitgegroeid van een rustig kerkdorp tot een levendige stad en heeft daarmee een centrumfunctie gekregen in Parkstad Limburg.
Gemeente Brunssum, Sectie C nummer 2914.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 21 Km
Heerlen: 6 Km
Sittard: 9 Km
Roermond: 29 Km

Uitrusting

Woonkamer en hal evenals beide slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer.
Moderne keuken (2002) van goede kwaliteit, voorzien van houten aanrechtblad met kunststof afwerking, spoelbak met kraan, keramische kookplaat, koelkast met vriezer (bouwjaar 2017), combi magnetron.
De CV ketel is van het merk Agpo HR Eco Compact combiketel, bouwjaar 2002, eigendom.
Elektrische installatie, 230 volt, slimme meter.

  • Voorgevel / Entree

  • Hal / Gang

  • Woonkamer

  • Keuken

  • Slaapkamers

  • Badkamer / Toilet

  • Zolder

  • Parkeergarage

Makelaar
&
Bouwkundig Ingenieur

Kleingenhoutersteeg 4
6336 PA HULSBERG

GSM: 06 - 206 28 170
info@stephankramer.nl
www.stephankramer.nl

Makelaar & Bouwkundig Ingenieur

 

 

Kleingenhoutersteeg 4

6336 PA  HULSBERG

 

 

GSM:06 - 206 28 170

info@stephankramer.nl

www.stephankramer.nl

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten inzake het verrichten van leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel, van toepassing.
Indien wenselijk, kunnen deze worden verstrekt.