VERKOCHT
ONDER VOORBEHOUD

Drossaard 32, BRUNSSUM

Appartement te BRUNSSUM

Drossaard 32 6441 ER BRUNSSUM


Het appartementencomplex, Residentie Drossaard, is gelegen in de rustige Brunssumse buurt Op den Haan.
Winkels, Brunssummerheide, stadspark en het centrum bevinden zich op loopafstand. De pas aangelegde Buitenring en snelweg Heerlen/Maastricht/Eindhoven zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Het appartementencomplex (1976) heeft een souterrain (niveau 1) met hierin de bergingen van de appartementen. De ruime entree op de begane grond (niveau 2) is middels intercom te openen vanuit de appartementen. De gevel is opgebouwd uit traditioneel metselwerk in rode baksteen, de binnenwanden van het appartement uit in het werk gestorte beton, de lichte scheidingswanden uit gasbeton (verdieping hoog). Alle wanden en plafonds zijn gestukadoord (spuitwerk).
Een centrale personenlift is aanwezig.

Het appartement ( 6e verdieping) is erg ruim van opzet met veel lichtinval.
De houten binnendeurkozijnen in de woning hebben opdekdeuren, in de kunststof buitenkozijnen zit HR++ beglazing. Het kozijn van de woonkamer is voorzien van een elektrische screen, de slaapkamers zijn voorzien van elektrische rolluiken, allen op afstand bedienbaar. Hoofdslaapkamer en woonkamer hebben een airconditioning. De betonnen vloer is voorzien van een cementdekvloer waarop een laminaatvloer is aangebracht.
De badkamer met toilet is voorzien van vloer- en wandtegels waarbij het wandtegelwerk plafond hoog is aangebracht. Het plafond in alle ruimtes heeft spuitwerk.
In het souterrain (onder het appartementencomplex) ligt de berging behorende bij dit appartement. Tevens heeft het blokverwarming met warmwatervoorziening, centraal geregelde mechanische ventilatie
Het geheel is keurig afgewerkt en het onderhoud van het appartement is uitstekend.


Woonverdieping:

Ruime entree/hal (ca. 9 m2) met garderobe, welke toegang geeft tot de 2 slaapkamers (ca. 10 en 13 m2), badkamer (ca. 4 m2), muurkasten (3 stuks allen ca. 1 m2) en woonkamer (ca. 23 m2) met open keuken (ca. 10 m2)

 

Bouwjaar:         1976

 

Energie label :   D, geldig tot 24-10-2029


Prijs

€ 149.000 kk

Overdracht

nader overeen te komen

Bouw

1976

Afmetingen

Woonoppervlakte : ca. 76 m2
Inhoud : ca. 186 m3

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor worden verstrekt van de onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat, die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Indeling

zie uitgebreide omschrijving

Locatie

Gemeente Brunssum, ten noorden van de gemeente Heerlen vlak bij de grens met Duitsland. Ruime voorzieningen aan winkels, recreatie, scholen (zowel basis als middelbaar onderwijs), ziekenhuis, zwembaden en sportfaciliteiten zijn aanwezig,evenals een huisartsencentrum, apotheek, fysio en tandarts in de nabije omgeving.
Brunssum is uitgegroeid van een rustig kerkdorp tot een levendige stad en heeft daarmee een centrumfunctie gekregen in Parkstad Limburg.
De woning is goed bereikbaar.
Gemeente Brunssum, Sectie C nummer 6132 A4.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 22 Km
Heerlen: 7 Km
Sittard: 8 Km
Roermond: 27 Km

Uitrusting

Woonkamer en hal evenals beide slaapkamers zijn voorzien van mooie laminaatvloer. De zelf aangebrachte kunststof kozijnen met HR++ beglazing hebben in de woonkamer een elektrische op afstand bedienbare screen, in de slaapkamers op afstand bedienbare rolluiken. Hoofdslaapkamer en woonkamer hebben een airconditioning.
Moderne keuken (2014) van goede kwaliteit, voorzien van houten aanrechtblad met kunststof afwerking, 1,5 spoelbak met kraan, elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, elektrische oven, vaatwasser.
De verwarming wordt voorzien middels blokverwarming en deze levert ook het warm water. Gas- en watermeter zijn niet aanwezig, deze worden centraal gemeten en onderling verrekend
Elektrische installatie, 230 volt, 5 groepen, slimme meter.

  • Buitengevel / entree

  • Hal / gang

  • Woonkamer / keuken

  • Slaapkamers

  • Toilet / badkamer

  • Balkon

Makelaar
&
Bouwkundig Ingenieur

Kleingenhoutersteeg 4
6336 PA HULSBERG

GSM: 06 - 206 28 170
info@stephankramer.nl
www.stephankramer.nl

Makelaar & Bouwkundig Ingenieur

 

 

Kleingenhoutersteeg 4

6336 PA  HULSBERG

 

 

GSM:06 - 206 28 170

info@stephankramer.nl

www.stephankramer.nl

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten inzake het verrichten van leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel, van toepassing.
Indien wenselijk, kunnen deze worden verstrekt.