Vrijstaande chaletwoning te BRUNSSUM

Marsstraat 9 6446 RN BRUNSSUM


Deze sfeervolle vrijstaande houten chaletwoning uit 1949 ("Oostenrijkse woning", gebouwd door de firma Thermobau uit Wenen) heeft onder andere vier slaapkamers (waarvan één op de begane grond), een ruime, rondom de woning gelegen tuin (met achtertuin op het noorden en terras op het westen), alsmede een vrijstaande garage en berging. De woning bevindt zich op een populaire locatie in Treebeek, aan een verkeersluw en kindvriendelijk “pleintje” met veel bomen en groen.
De woonkamer met openslaande tuindeuren heeft een sfeervolle open haard, doorgang naar keuken (met achterdeur). De mogelijkheid bestaat de slaapkamer op de begane grond bij de woonkamer te trekken middels de scheidingswand weg te halen en zodoende een ruime L-vormige woonkamer te realiseren.
De ruime hal met vaste trap naar de verdieping heeft lambriseringen in hout (transparant gelakt), toegang tot toilet, keuken, woonkamer en slaapkamer c.q. werkkamer.
De buitenkozijnen zijn deels voorzien van enkele beglazing en deels met isolerende beglazing.
Op de 1e verdieping bevindt zich een deels gemoderniseerde badkamer met inloopdouche en toilet, wastafel en tegelwerk rondom. Hier is tevens een witgoedaansluiting aanwezig.
Het onderhoud is redelijk.

Het is een romantisch en gezellig huis in een rustige en groene omgeving, en biedt volop mogelijkheden dit naar eigen wens te moderniseren.


Kelder:

Kelderportaal met watermeter, provisiekelder en CV-ruimte (ca. 15 m2) met CV-combiketel (bouwjaar 2000).

 

Begane grond:

Ruime entree/hal (ca. 12 m2) met garderobe, welke toegang geeft tot de vierde slaapkamer c.q. werkkamer (ca. 9 m2), toilet (ca. 1 m2), keuken (ca. 9 m2) en woonkamer (ca. 32 m2)

 

Verdieping:

De ruime badkamer (ca.7 m2) met dakkapel met grote ramen, overloop (ca. 3 m2) met muurkast met toegang tot de zolder. Drie slaapkamers ( ca. 11, 11 en 15 m2) en muurkast (in de grootste slaapkamer).

 

Zolder:

De zolder kan eventueel middels een te realiseren vaste trap geschikt gemaakt worden voor een additionele slaapkamer.

 

Tuin:

Ruime en groene tuin rondom, met vrijstaande garage en tuinberging, achtertuin op het Noorden. Deze sfeervolle tuin met borders en gazon heeft aan de rechterzijde een oprit naar de vrijstaande garage (ca. 27 m2) met kantelpoort en separate toegangsdeur.


Prijs

€ 225.000 kk

Overdracht

Nader overeen te komen

Bouw

1949

Afmetingen

Woonoppervlakte : ca. 110 m2 (excl. kelder)
Inhoud : ca. 394 m3 (excl. kelder)
Perceeloppervlakte : ca. 458 m2

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor wordt verstrekt van de onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Het is niet toegestaan de verstrekte brochure te gebruiken als bewijsmateriaal voor het aanvragen van een energielabel

Indeling

Zie uitgebreide omschrijving.

Locatie

Gemeente Brunssum, ten noorden van de gemeente Heerlen, aan de rand van de wijk Treebeek, gelegen tussen Brunssum en Hoensbroek en vlakbij Amstenrade. Ruime voorzieningen aan winkels, recreatie, scholen (zowel basis als middelbaar onderwijs), ziekenhuis, zwembaden en sportfaciliteiten zijn aanwezig. Recreatiemogelijkheden in landelijke omgeving bevinden zich op korte afstand.
Door zijn centrale ligging is de locatie uitstekend ontsloten ten opzichte van de belangrijkste uitvalswegen richting Geleen/Sittard, Heerlen/Aken en Valkenburg/Maastricht, mede middels de recent gerealiseerde ‘Buitenring Parkstad’.
Brunssum is uitgegroeid van een rustig kerkdorp tot een levendige stad en heeft daarmee een centrumfunctie gekregen in Parkstad Limburg.

Gemeente Brunssum, Sectie G nummer 543.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 20 Km
Heerlen: 6 Km
Sittard: 8 Km
Roermond: 29 Km

Uitrusting

Woonkamer met parketvloer, de slaapkamer en hal op de begane grond hebben een tapijtvloer, de keuken een laminaatvloer.
Alle slaapkamers op de verdieping hebben een houten vloer, waarvan twee met tapijt.
De keuken (1975) is van goede kwaliteit en voorzien van een houten aanrechtblad met kunststof afwerking, 1.5 rvs-spoelbak met kraan, koelkast, kookplaat op gas, elektrische oven en afzuigkap.
Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, 2e toilet en witgoedaansluiting. Natuurlijke ventilatie en draai-kiepraam voorzien van figuurglas.
Toilet (met fonteintje) op de begane grond heeft tegelwerk op vloer en wand.
De CV-combiketel (eigendom) is van het merk/type ATAG Blauwe Engel II, S-HR24, bouwjaar 2000.
Elektrische installatie, 230 volt met 2 maal 3 groepen van in totaal 35A. Nieuwe, slimme meters voor gas en elektra.
Tevens is de meterkast vernieuwd en heeft het huis een glasvezel-, kabel- en telefoonaansluiting.

Energielabel: F (voorlopig)

  • Voorgevel / zijgevel

  • Hal / entree

  • Woonkamer / keuken

  • Slaap-/werkkamer BG

  • Toilet BG

  • 1e verdieping

  • Achtergevel

  • Uitzicht vanuit woonkamer

  • Kadaster

Makelaar
&
Bouwkundig Ingenieur

Kleingenhoutersteeg 4
6336 PA HULSBERG

GSM: 06 - 206 28 170
info@stephankramer.nl
www.stephankramer.nl

Makelaar & Bouwkundig Ingenieur

 

 

Kleingenhoutersteeg 4

6336 PA  HULSBERG

 

 

GSM:06 - 206 28 170

info@stephankramer.nl

www.stephankramer.nl

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten inzake het verrichten van leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel, van toepassing.
Indien wenselijk, kunnen deze worden verstrekt.