Vrijstaande woning

Ravensboschstraat 23 6336 XG Hulsberg


Deze in 1976 gebouwde woning (met aan de voorzijde een doorlopend dak) heeft het uiterlijk van een modern landhuis en past uitstekend in de omgeving. De woning ligt ruim gepositioneerd op het perceel, heeft een behoorlijke voortuin van 10 m, ruime zijtuinen en achtertuin.
De gevel is uitgevoerd in spouwmuur en geïsoleerd; de begane grondvloer is eveneens geïsoleerd evenals de zolder (aan de binnenzijde).
De woning heeft deels hardhouten en deels aluminium buitenkozijnen (bijna allen voorzien van HR++ beglazing, één 1 ruit heeft isolerende beglazing).
In de woonkamer is geluid gedempte regelbare Dauerlüftung in de voor-en achtergevel aangebracht zodat er een goede doorstroming van verse lucht is.
De gevel aan de zuidoostkant (achtergevel) heeft aluminium kozijnen, in dezelfde kleur als de hardhouten kozijnen.
De woning heeft op elke plek binnenshuis verassend veel lichtinval. In de voorgevel van de woonkamer is daarvoor een extra raam aangebracht met uitzicht.
Open houten trap in de woonkamer, vrijstaande houtkachel; woonkamervloer is betegeld. De aluminium kozijnen aan de achtergevel bieden direct toegang tot de tuin. Plafond woonkamer is verlaagd, met eiken naturel fineer.
Open keuken (in 2004 gerenoveerd) met eetbar, inbouwapparatuur zoals koelkast, diepvries, elektrische oven, gaskookplaat op glazen plaat, afzuigkap, vaatwasser, granieten aanrechtblad en rvs 1,5 spoelbak. Betegelde keukenvloer, hal en toilet (duoblok met fonteintje). Toilet begane grond heeft mechanische ventilatie. Plafond in de keuken (witgelakt eiken fineer) is verlaagd en heeft inbouwspots.
Op de verdieping liggen de drie slaapkamers, hoofdslaapkamer met ruime bergingskast, overloop met vaste trap naar de zolder.
Badkamer met inloopdouche en thermostatische douchemengkraan, twee wastafels welke op verschillende hoogten zijn aangebracht, tweede zwevend toilet, designradiator, inbouw LED spots, wasmachinevoorziening en programmeerbare elektrische vloerverwarming, mechanische ventilatie.
Op de verdieping en zolder zijn CO-detectie- en brandmelders aangebracht. De zolder heeft een dakkapel (1999), HR++ glas, CV combi-ketel (eigendom, 2008), uitstortgootsteen en opbergkasten.
De grote garage/berging (in enkel halfsteens metselwerk) is voorzien van elektra aansluiting, aluminium raam kozijn, kantelpoort en separate toegangsdeur.
Het onderhoud van dit pand is goed tot uitstekend en draagt het politiekeurmerk Veilig Wonen.
Bijzonderheden

Dit huis is degelijk gebouwd en goed onderhouden.
Hoge kruipruimte (ca. 1.50 m hoog).
Deels aluminium buitenkozijnen, overige buitenkozijnen zijn van hardhout.
Geheel voorzien van HR++ beglazing, één kozijn heeft isolerende beglazing.
Ruime tuin, mooi aangelegd met vaste beplanting en vijver; gezellige zitkuil.
Landelijk gelegen dichtbij wandelgebieden en bos.
Openbare voorzieningen bevinden zich in de nabijheid.
Centraal gelegen met goede uitvalswegen naar Heerlen, Maastricht, Aken en Geleen (A79/A76/A2).

Prijs

€ 329.500 kk

Overdracht

Nader overeen te komen

Bouw

1976

Afmetingen

Woonoppervlakte : ca. 122 m2
Inhoud : ca. 434 m3
Perceeloppervlakte : ca. 497 m2

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor wordt verstrekt van de onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Het is niet toegestaan de verstrekte brochure te gebruiken als bewijsmateriaal voor het aanvragen van een energielabel.

Indeling

Begane grond:
Hal/entree woning (ca. 5 m2)
Toilet (ca. 1 m2)
Keuken (ca. 9 m2)
Woonkamer (ca. 43 m2)

Eerste verdieping:
Overloop (ca. 5 m2)
Slaapkamer (ca. 14 ,11 en 9 m2)
Badkamer (ca. 7 m2)

Zolder:
Ruime zolder met werkkamer en bergruimte (ca. 8 m2 en 10 m2) gemeten vanaf 1,5m vrije hoogte.

Tuin:
Zeer ruim aangelegde en onderhouden tuin (rondom), achtertuin op het zuidoosten.
Vaste aanplant, vijver en wateraansluiting.
De tuin is ca. 20 m breed en 10 m diep.
Ruime garage/berging (ca. 36 m2) met kantelpoort en separate toegangsdeur

Locatie

De woning ligt in de buurtgemeenschap Arensgenhout, vlakbij Hulsberg en behorende tot de onlangs gefuseerde Gemeente Beekdaelen. Hulsberg is door de gunstige ligging ten opzichte van Heerlen en Maastricht erg geliefd bij forensen.
Door deze centrale ligging bent u met het openbaar vervoer snel op de plaats van bestemming: goede busverbindingen richting Schimmert, Hulsberg, Nuth, Sittard Geleen, Valkenburg en aansluitende treinverbindingen.
In de Gemeente Beekdaelen en met name in het buurtgemeenschap Arensgenhout-Hulsberg is het prettig wonen: wie van een landelijke omgeving houdt, zal zich hier snel thuis voelen.
In de directe omgeving staan enkele monumentale boerderijen, hetgeen duidt op het lange bestaan van Arensgenhout als buurt. Arensgenhout heeft een actief verenigingsleven met Fanfare St. Clemens, Buurtvereniging, Gemeenschapshuis “De Hoeskamer”. In Hulsberg zijn voldoende sportaccommodaties met voetbal- en tennisvelden, fitnesscentrum/ sportschool alsmede diverse voorzieningen zoals supermarkt, bakkerij, slagerij, bloemist, kapper, drogist, tandarts, huisartsenpraktijk, fysiotherapie en diverse horeca gelegenheden.

Gemeente Hulsberg Sectie D nummer 2050.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 11 Km
Heerlen: 10 Km
Sittard: 13 Km
Roermond: 35 Km

Uitrusting

Hal/entree met meterkast, garderobe en toilet, duoblok met fonteintje, mechanische ventilatie.
Ruime woonkamer, open trap naar verdieping, betegelde vloer, gezellige houtkachel, goed onderhouden rookgas afvoerkanaal.
Open keuken (gerenoveerd 2004) met eetbar, inbouwapparatuur koelkast, diepvries, gaskookplaat op glas, afzuigkap, elektrische oven, vaatwasser, granieten aanrechtblad en rvs 1,5 spoelbak.
Woonkamer en keuken verlaagde plafonds, inbouwspots.
Badkamer met inloopdouche, designradiator, twee separate wastafels op verschillende hoogte, programmeerbare vloerverwarming, thermostatische douchemengkraan, wasmachine aansluiting, zwevend toilet.
Vaste trap naar zolder, onderzijde strak gestukadoord, balustrade rond trapgat op zolder, ruime zolderkamers, CV ketel Remeha Quinta 35C Combi (2008), uitstortgootsteen en opbergkasten.
Elektrische installatie, 230 volt, voldoende groepen aanwezig.
Water-, gas- en rioolaansluiting aanwezig.
TV aansluiting via kabel, glasvezelnet.
Houten (schilderwerk) en aluminium kozijnen, HR++ glas en isolerende beglazing.
Isolatie in spouw, begane grondvloer, dakisolatie zolder (van binnen uit), dakkapel tevens HR++ beglazing.

Energielabel : B (19-06-2023)

  • Voorgevel

  • Begane grond

  • Verdieping

  • Zolder

  • Buiten / Tuin

  • Plattegrond

  • Kadaster

Makelaar
&
Bouwkundig Ingenieur

Kleingenhoutersteeg 4
6336 PA HULSBERG

GSM: 06 - 206 28 170
info@stephankramer.nl
www.stephankramer.nl

Makelaar & Bouwkundig Ingenieur

 

 

Kleingenhoutersteeg 4

6336 PA  HULSBERG

 

 

GSM:06 - 206 28 170

info@stephankramer.nl

www.stephankramer.nl

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten inzake het verrichten van leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel, van toepassing.
Indien wenselijk, kunnen deze worden verstrekt.