VERKOCHT
ONDER VOORBEHOUD

Burg. Snijdersstraat 1, Wijnandsrade

Vrijstaand landhuis

Burg. Snijdersstraat 1 6363 BG Wijnandsrade


Dit vrijstaande landhuis, aan de rand van de kern van Wijnandsrade, ligt aan een rustige eenrichtingsstraat en is gebouwd op een helling. Het aanzicht vanaf de straat geeft een eerste indruk van een bungalow, dit is het echter niet: dit uit twee verdiepingen bestaande pand heeft veel lichtinval en vanuit de ruime woonkamer biedt het een bijzonder mooi uitzicht over het Limburgs Heuvelland.
Centrale entree/hal met natuurstenen vloer, toilet en vaste open trap naar de beneden/slaapverdieping en dubbele glasdeur naar de woonkamer, met natuursteen- en laminaatvloer. Werk/hobby kamer met laminaatvloer (met een grote berging) is eenvoudig te veranderen tot slaapkamer. Deze kamer is bereikbaar vanuit de keuken en centrale hal. Halfopen keuken (2001) met diverse inbouwapparatuur, laminaatvloer, en toegang tot het ruime balkon aan de achtergevel.
De beneden/slaapverdieping heeft een ruime centrale hal met vier slaapkamers, grote badkamer (2012) en kelderberging. Overdekt terras aan de achterzijde, oranjerie bevindt zich aan de linkerzijde van het pand.
Het onderhoud is goed tot uitstekend.

Energielabel: C (definitief, 18-2-2030)Bijzonderheden

Dit mooie en aan een rustig weg gelegen landhuis bevindt zich aan de rand van de kern van Wijnandsrade. Omdat het in een helling ligt, biedt de woonkamer met balkon (te betreden via een grote schuifpui) een wijds uitzicht over het Limburgs Heuvelland. De benedenverdieping beschikt over vier ruime slaapkamers met een gerenoveerde badkamer (2012) incl. een kelderberging met technische voorzieningen. Dit is een pand waar veel aandacht is besteed aan de toegepaste materialen en afwerkingen. Het gehele interieur is in 2012 opnieuw gestukadoord.
Uitstekend onderhouden pand (renovatiejaar 2001) met goed geisoleerd nieuw dak (Unidek dak elementen), hardhouten kozijnen met isolerende beglazing, deels HR++ op de benedenverdieping
De tuin is ook via de achterkant te bereiken.

Prijs

€ 449.500 kk

Overdracht

Nader overeen te komen

Bouw

1978

Afmetingen

Woonoppervlakte : ca. 190 m2
Inhoud : ca. 900 m3
Perceeloppervlakte : ca. 670 m2

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor wordt verstrekt van de onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Het is niet toegestaan de verstrekte brochure te gebruiken als bewijsmateriaal voor het aanvragen van een energielabel.

Indeling

Begane grond:
Hal/entree woning (ca. 15 m2)
Toilet (ca. 1.5 m2)
Keuken (ca. 10 m2)
Woonkamer (ca. 56 m2)
Werkkamer (ca. 23 m2)
Ruime garage (ca. 21 m2)

Benedenverdieping:
Centrale hal (ca. 19 m2)
Hoofdslaapkamer (ca. 16 m2)
Badkamer (ca. 9 m2)
Slaapkamers (ca. 13, 12 en 10 m2)
Kelderruimte (ca. 19 m2)

Zeer ruim aangelegde en goed onderhouden tuin (rondom), achtertuin op het zuiden.

Locatie

Gemeente Wijnandsrade Sectie A nummer 2988.
Het dorp Wijnandsrade was tot 1982 een zelfstandige gemeente die bestond uit het dorp Wijnandsrade en de buurtschappen Brommelen, Swier, Laar, Hellebroek en Vink, en is bij de gemeentelijk herindeling van 1982 opgegaan in de gemeente Nuth. Sinds 1 januari 2019 behoort het dorp tot de gemeente Beekdaelen. Wijnandsrade ligt ten westen van Heerlen en wordt omringd door de kerkdorpen Nuth en Hulsberg. Kenmerkend voor het dorp is zijn terrasvormige bebouwing.
Wijnandsrade heeft een rijk verenigingsleven bestaande uit o.a. zangkoor, fanfare, voetbalclub, tennisvereniging en een handbalvereniging.
Diverse openbare voorzieningen bevinden zich op korte afstand (Hulsberg en Nuth). Tevens is er voldoende aanbod aan openbaar vervoer: treinstation in Nuth incl. diverse busverbindingen; uitvalswegen A76/E314 richting Geleen en Duitse grens, A79 richting Heerlen-Maastricht, N281 (stadsautoweg Heerlen). Het Zuiderland Ziekenhuis (Heerlen), basis- en voortgezet onderwijs bevinden zich op korte afstand.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 15 Km
Heerlen: 7 Km
Sittard: 10 Km
Roermond: 32 Km

Uitrusting

Ruime woonkamer met natuurstenen vloer (beige Perlato) en laminaatvloer (gedeeltelijk), dubbele houten glasdeur naar de centraal gelegen hal en een schuifpui naar op het zuiden gelegen balkon (met een schitterend uitzicht), dat loopt over de volledige breedte van de achtergevel van de woning.
In de woonkamer vloerverwarming, inbouwspots in plafond. Rechter gevel raamkozijn woonkamer voorzien van rolluik (handbediend).
Centrale hal/entree met natuurstenen vloer (beige Perlato) met houten trap naar de benedenverdieping/slaapverdieping, vloerverwarming, inbouwspots in plafond.
Toilet met natuurstenen vloer (beige Perlato), geheel betegeld tot aan plafond, met zwevend wandcloset en fonteintje, vloerverwarming, inbouwspots in plafond.
Meterkast elektrische installatie, 230 Volt, voldoende groepen aanwezig. Glasvezel aansluiting, internet, professioneel aangelegde alarminstallatie.
Halfopen keuken (2001) met laminaatvloer, wanden in stukwerk geverfd, koelkast, afzuigkap, vierkante spoelbak, inductiekookplaat, vaatwasser, houten werkblad met kunststof afgewerkt.
Bereikbaar vanuit de entreehal en keuken een aparte grote werkkamer met laminaat, radiator verwarming. Boven deze werkkamer is een ruime bergruimte.
Inpandig bereikbare garage met tegelvloer en sectionaalpoort.
Ruime centrale hal op de benedenverdieping/slaapverdieping; middels houten trap bereikbaar. Deze heeft een plavuizenvloer, radiator verwarming. Toegang naar het deels overdekte terras.
Vier ruime slaapkamers allen voorzien van radiatoren. Laminaat afwerking op betonvloer, rolluiken (deels elektrisch bedienbaar) zijn aangebracht aan de rechter zijgevel en achtergevel. Twee slaapkamers aan de achtergevel hebben rechtstreeks toegang tot het terras aan de achterzijde.
Ruime badkamer (2012) met geheel betegelde wanden, inloopdouche, toilet duoblok, badmeubel met dubbele wastafel, natuurlijke beluchting.
Kelderruimte: techniek met HR-combiketel (2009, eigendom), waterontharder en witgoed-aansluitingen, verdeler vloerverwarming.
Terras naast de woning, oranjerie met kunststof kozijnen en lichtdoorlatend dak.
Hardhouten kozijnen (schilderwerk), isolatieglas gedeeltelijk HR++, oranjerie pvc-kozijnen met isolatieglas.
Garage met elektrische sectionaalpoort.

  • Media & Plattegrond

Makelaar
&
Bouwkundig Ingenieur

Kleingenhoutersteeg 4
6336 PA HULSBERG

GSM: 06 - 206 28 170
info@stephankramer.nl
www.stephankramer.nl

Makelaar & Bouwkundig Ingenieur

 

 

Kleingenhoutersteeg 4

6336 PA  HULSBERG

 

 

GSM:06 - 206 28 170

info@stephankramer.nl

www.stephankramer.nl

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten inzake het verrichten van leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel, van toepassing.
Indien wenselijk, kunnen deze worden verstrekt.