VERKOCHT
ONDER VOORBEHOUD

Stationsstraat 6, Klimmen

Ruime vrijstaande woning

Stationsstraat 6 6343 EH Klimmen


Deze ruime vrijstaande woning ligt aan een rustige eenrichtingsstraat en is oorspronkelijk gebouwd in 1959. In 1996/1997 is er ingrijpend verbouwd met een uitbreiding aan de rechterzijde, inclusief keuken en bijkeuken en zeer ruime kelder aangebouwd. De garage is in 2005 aangebouwd.
Dit uit 4 verdiepingen bestaande pand (inclusief souterrain) heeft veel ramen (aluminium kozijnen, dubbele beglazing), derhalve met veel lichtinval inclusief een bijzonder mooi uitzicht op het Limburgs Heuvelland.
Entreehal met plavuizen vloer, toilet (vloerverwarming), garderobe, vaste dichte houten trap naar de 1e verdieping, open houten trap naar de zolderverdieping, ruime eetkamer/woonkamer met separate televisiekamer (beiden met vloerverwarming).
Halfopen keuken (2005, vloerverwarming) met diverse inbouwapparatuur, aansluitende bijkeuken.
Op de 1e verdieping 3 ruime slaapkamers, badkamer, separaat 2e toilet (beiden vloerverwarming). De badkamer is te bereiken via de overloop en vanuit de masterbedroom, met op de badkamer een separate ruimte voor witgoed apparatuur. Masterbedroom heeft dakterras. Vanaf de eerste verdieping is de zolder te bereiken via een open houten trap, twee slaapkamers met ruime berging en CV opstelling. Zonnepanelen (16 stuks) op pannendak. In de tuin een stenen schuur met opslagruimte, pannendak in dezelfde stijl als de woning.
Het onderhoud is goed.Bijzonderheden

Er is met aandacht voor de gebruikte materialen een degelijke en ruime woning gebouwd, een groot gezin zal hier gemakkelijk zijn draai vinden.

Prijs

€ 427.500 kk

Overdracht

In overleg

Bouw

Oorspronkelijke woning 1959
1e verbouwing 1996/97
2e verbouwing 2005

Afmetingen

Woonoppervlakte : ca. 234 m2
Inhoud : ca. 790 m3
Perceeloppervlakte : ca. 1065 m2

Aansprakelijkheid:
Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor wordt verstrekt van de onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem/haar van belang zijn.
Het is niet toegestaan de verstrekte brochure te gebruiken als bewijsmateriaal voor het aanvragen van een energielabel.

Indeling

Souterrain:
Kleine kelder (ca. 8 m2)
Grote kelder (ca. 23 m2)

Hal/entree woning (ca. 7,5 m2)
Toilet (ca. 1,5 m2)
Keuken (ca. 13 m2)
Bijkeuken (ca. 6,5 m2)
Woonkamer 1 (ca. 40 m2)
Woonkamer 2 (ca. 17 m2)
Garage (ca. 21 m2)

1e verdieping:
Overloop (ca. 8 m2)
Hoofdslaapkamer (ca. 21 m2)
Badkamer (ca. 10 m2)
Slaapkamers (ca. 14 en 12 m2)

Zolder verdieping:
Overloop (ca. 6 m2)
Slaapkamer (ca. 15 m2)
Slaapkamer (ca. 8 m2)
Berging 1 (ca. 2,5 m2)
Berging 2 (ca. 3 m2)

Locatie

Gemeente Klimmen Sectie C nummer 2409 en Sectie C nummer 4206.
Het dorp Klimmen-Ransdaal ligt op de rand van het Centraal Plateau en valt onder de Gemeente Voerendaal. Diverse openbare voorzieningen bevinden zich op korte afstand (Hulsberg-Nuth, Valkenburg en Voerendaal). Tevens is er voldoende aanbod aan openbaar vervoer: treinstation in Klimmen/Ransdaal incl. diverse busverbindingen. Uitvalswegen A76/E314 richting Geleen en Duitse grens, A79 richting Heerlen-Maastricht, N281 (stadsautoweg Heerlen). Het Zuyderland Ziekenhuis (Heerlen), basis- en voortgezet onderwijs bevinden zich op korte afstand.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 14 Km
Heerlen: 7 Km
Sittard: 15 Km
Roermond: 37 Km

Uitrusting

Entreehal met houten dichte verdiepingstrap, garderobe, toilet met zwevend wandcloset, fonteintje, wand en vloertegels, vloerverwarming.
Meterkast elektrische installatie, 230 Volt, voldoende groepen aanwezig, internet.
Ruime woonkamer/eetkamer met houtkachel, plavuizen vloer met vloerverwarming, convectorput en radiator in de erker, kunststof kozijnen met isolatiebeglazing.
Separate televisiekamer met houtkachel, plavuizenvloer met vloerverwarming, erker in hardsteen, kunststof kozijnen met isolatiebeglazing.
Moderne keuken (2005) met 10 liter close-in boiler, combi-oven en oven, diepvries, 2x koelkast, vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, wasemkap, composiet werkblad met rvs spoelbak, plavuizenvloer met vloerverwarming.
Bijkeuken met extra kastruimte en separate uitstortgootsteen, werkblad met bovenkastjes, radiator.
Ruime garage met opstelplaats voor 1 auto, half open (in verbinding met tuin) met elektrische sectionaalpoort, pvc dakbedekking
Verdieping: 3 ruime slaapkamers, radiatoren, rolluiken aan de achtergevel (elektrisch bij erker), houten verdiepingsvloer in linker (ouder) gedeelte woning, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, masterbedroom, gedeeltelijk houten vloer, betonvloer met tegelvloer, met separate kastruimte, badkamer betonvloer met wand- en vloertegels met vloerverwarming, 2e toilet, verdekte witgoedopstelling, ligbad, toilet en douchecabine.
Overloop met open houten trap naar zolderverdieping, ruime geïsoleerde zolder, dakkapellen nadere afwerking aan te brengen. Zeer ruime slaapkamers, berging met CV installatie, Nefit Ecomline Moduline IV (1996) combiketel.
Zonnepanelen voor stroomopwekking op pannendak.
Kelder biedt diverse mogelijkheden en is zeer ruim, plavuizen vloer, wanden gedeeltelijk onafgewerkt.

  • Media

  • Visuals (zolder)

  • Plattegond

Makelaar
&
Bouwkundig Ingenieur

Kleingenhoutersteeg 4
6336 PA HULSBERG

GSM: 06 - 206 28 170
info@stephankramer.nl
www.stephankramer.nl

Makelaar & Bouwkundig Ingenieur

 

 

Kleingenhoutersteeg 4

6336 PA  HULSBERG

 

 

GSM:06 - 206 28 170

info@stephankramer.nl

www.stephankramer.nl

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten inzake het verrichten van leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel, van toepassing.
Indien wenselijk, kunnen deze worden verstrekt.