Pastoor Sartonstraat 31, Valkenburg

Tussenwoning

Pastoor Sartonstraat 31 6301 DL Valkenburg


Deze gezellige tussenwoning (1952) is geheel onderkelderd en uitgevoerd in traditionele bouw met spouwmuur (niet geisoleerd). In de gevels zijn zogenaamde mergel speklagen aangebracht.
De begane grondvloer van het oude gedeelte is gedeeltelijk van hout/beton. In het nieuwe deel -de uitbouw aan de achterzijde van de woning (1978)- is deze ook van hout. Gehele woonkamer met parketvloer. De trap naar het souterrain in de woonkamer.
De moderne keuken (2004) heeft een tegelvloer en diverse inbouwapparatuur.
De tuinkamer heeft een tegelvloer, kelderruimte heeft een onafgewerkt vloer; beiden zijn van beton.
De houten kozijnen in de voorgevel zijn voorzien van enkel glas en rolluiken, de kozijnen in de achtergevel op de begane grond en souterrain zijn voorzien van isolerende beglazing (HR++), op de eerste verdieping zijn de kozijnen voorzien van enkel glas.
De eerste verdiepingsvloer (hout) heeft drie slaapkamers, overloop en badkamer (op badkamer isolerende beglazing) en een inloopdouche. De zolder (eigenlijk een bergingszolder) heeft een nokhoogte van ca. 1.75 m en is bereikbaar middels een luik.
Het onderhoud van dit pand is goed.Bijzonderheden

Deze woning heeft een heldere uitstraling met een gezellige sfeer. Middels de verbouwing (ca. 1978) is er veel ruimte gecreëerd met leuke accenten.

Prijs

€ 225.000 kk

Overdracht

Nader overeen te komen

Bouw

1954, verbouwing 1977

Afmetingen

Woonoppervlakte : ca. 126 m2
Inhoud : ca. 570 m3
Perceeloppervlakte : ca. 156 m2

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor wordt verstrekt van de onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Het is niet toegestaan de verstrekte brochure te gebruiken als bewijsmateriaal voor het aanvragen van een energielabel.

Indeling

Souterrain:
Tuinkamer (ca. 23 m2)
Kelder ruimte (ca. 36 m2)

Begane grond:
Hal/entree woning (ca. 5 m2) met vaste houten trap
Toilet (ca. 1,5 m2)
Keuken (ca. 8 m2)
Woonkamer (ca. 58 m2)

Eerste verdieping:
Overloop (ca. 2,5 m2)
Slaapkamers (ca. 13, 10 en 7,5 m2)
Badkamer (ca. 2 m2)

Zolder:
Berging zolder (ca. 5 m2, gemeten vanaf 1,50 m1 hoogte)

Locatie

Gemeente Valkenburg Limburg Sectie A nummer 2689.
Dit pand bevindt zich op een centrale locatie vlakbij het centrum van Valkenburg aan de Geul.
De gemeente Valkenburg aan de Geul (Limburg) heeft een directe aansluiting op de autosnelweg A79 (Maastricht/Heerlen). Vanaf de stations Valkenburg, Houthem-St Gerlach en Schin op Geul vertrekken treinen naar onder andere Maastricht en Heerlen; er zijn rechtstreekse busverbindingen met Maastricht, Heerlen, Vaals en Sittard. Basisonderwijs, stadscentrum met een diversiteit aan winkels, Thermae 2000 en Casino bevinden zich op korte afstand.
De natuur rondom Valkenburg is een belangrijk toeristisch trekpleister, evenals het beschermde stadsgezicht met een groot aantal rijksmonumenten in het historische stadje zelf.
Wandelen en andere vormen van natuurbeleving behoren tot de pijlers van het toerisme in Valkenburg. Veel gebieden zijn onderdeel van het Natura 2000-gebied Geuldal. Daarnaast heeft Valkenburg diverse parken.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 10 Km
Heerlen: 10 Km
Sittard: 16 Km
Roermond: 38 Km

Uitrusting

Entree hal (parket) met meterkast (230 V) en garderobe, vaste trap naar eerste verdieping.
Toilet met tegelvloer, duoblok, wandtegels half hoog, daarboven stukwerk, fonteintje, natuurlijke ventilatie.
Half open keuken (2004), met koelkast, afzuigkap (recirculatie), elektrische oven, inductiekookplaat, magnetron, werkblad van hout met rvs ronde spoelbak, tegelvloer.
Woonkamer met parketvloer, stukwerk wanden, plafond met houten/kunststof delen, houten trap naar souterrain.
Souterrain met tuinkamer, bergkelder met opslag en witgoedaansluitingen, CV-combi ketel (2013) Bosch (gehuurd)
Badkamer met inloopdouche (cabine), enkele wastafel/meubel, elektrische bijverwarming, mechanische ventilatie, isolerende beglazing.
Slaapkamers zijn voorzien van linoleum vloerbedekking, slaapkamer voorzijde met separate wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van verwarming.
Luik in plafond op overloop voor bergingszolder.

  • Media

  • Plattegrond

Makelaar
&
Bouwkundig Ingenieur

Kleingenhoutersteeg 4
6336 PA HULSBERG

GSM: 06 - 206 28 170
info@stephankramer.nl
www.stephankramer.nl

Makelaar & Bouwkundig Ingenieur

 

 

Kleingenhoutersteeg 4

6336 PA  HULSBERG

 

 

GSM:06 - 206 28 170

info@stephankramer.nl

www.stephankramer.nl

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten inzake het verrichten van leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel, van toepassing.
Indien wenselijk, kunnen deze worden verstrekt.