VERKOCHT
ONDER VOORBEHOUD

Julianastraat 20, Hulsberg

Eengezinswoning

Julianastraat 20 6336 TV Hulsberg


Deze starterswoning (1952) ligt midden in het centrum van Hulsberg. De gemetselde binnenmuren zijn van (vermoedelijk) betonblokken en de buitenmuren van baksteen. De woning heeft een kelder, de begane grondvloer en de verdiepingsvloeren zijn van steenachtig/beton. Aan de buitenzijde is het dak gedekt met dakpannen (beton), het dak van de badkamer is bitumineus. De zolder is van binnenuit geïsoleerd.
Ramen en deuren zijn van wit kunststof (isolerende beglazing HR++) en gedeeltelijk hout (achterdeur keuken en voordeur, enkele beglazing)
Eigen inrit en ruime tuin. Het onderhoud is goed.Bijzonderheden

Deze bijzonder leuke starterswoning ligt centraal, in een kindvriendelijke buurt en speelmogelijkheden bevinden zich vlakbij. De woning kan naar eigen smaak verder afgewerkt worden. De badkamer en de keuken zijn begin 2019 gerenoveerd.
De achtertuin is middels een eigen inrit te bereiken en hier bestaat de mogelijkheid tot de bouw van een garage. Tevens kan er aan de achterzijde van de woning een uitbouw gerealiseerd worden waarbij er meer dan voldoende tuin overblijft!

Prijs

€ 225.000 kk

Overdracht

Nader overeen te komen

Bouw

1952

Afmetingen

Woonoppervlakte : ca. 112 m2
Inhoud : ca. 327 m3
Perceeloppervlakte : ca. 345 m2

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor wordt verstrekt van de onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Het is niet toegestaan de verstrekte brochure te gebruiken als bewijsmateriaal voor het aanvragen van een energielabel.

Indeling

Souterrain:
Kelder (ca. 10 m2)

Begane grond:
Hal/entree woning (ca. 5 m2)
Toilet (ca. 1 m2)
Berging /CV ruimte (ca. 2 m2)
Keuken (ca. 11 m2)
Woonkamer (ca. 27 m2)

1e verdieping:
Overloop (ca. 1,5 m2)
Hoofdslaapkamer (ca. 11 m2)
Badkamer (ca. 8 m2)
Slaapkamers (ca. 10 en 6 m2)

Zolderverdieping:
Zolder (ca. 14,5 m2, gemeten vanaf 1.50 m1 hoogte)

Locatie

Gemeente Hulsberg (Nuth), Sectie B nummer 3151.
Gelegen in het centrum van HULSBERG op loopafstand van diverse voorzieningen in de vorm van supermarkt, bakker, slager, drogisterij, kappers, horeca en dergelijke.
Hulsberg is centraal gelegen tussen Heerlen en Maastricht aan de A79 (Heerlen-Maastricht).
Diverse voorzieningen op het gebied van openbaar vervoer en basisonderwijs bevinden zich op korte afstand.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 12 Km
Heerlen: 9 Km
Sittard: 13 Km
Roermond: 35 Km

Uitrusting

Entreehal met laminaat op de vloer, houten trap naar de verdieping. Voordeur en kozijn in hout, enkele beglazing.
Toilet met duoblok, fonteintje, vloer- en wandtegels (volledig betegeld), gipsplaten plafond, kunststof kozijn (wit), dubbele beglazing.
Meterkast/berging met CV combi ketel (2019), Intergas Compact HRE, eigendom.
Ruime woonkamer met laminaatvloer, strak stukwerk (recentelijk aangebracht), kunststof kozijnen, wit, dubbele beglazing HR++.
Moderne gesloten keuken (2019) met laminaatvloer, glad stukwerk, strak gipsplatenplafond met inbouwspotjes, koelkast, elektrische oven, gaskookplaat, vaatwasser, houten aanrechtblad met kunststof afwerking en rvs spoelbak (vierkant). Houten deur en deurkozijn, enkele beglazing.
Op de verdieping een ruime overloop, 3 slaapkamers, laminaatvloer.
Badkamer met inloopdouche, ligbad, zwevend toilet, wandmeubel met enkele wastafel, houten kozijnen met isolerende beglazing (HR++), gipsplaten plafond, stukwerk, vloer en wandtegelwerk, plafondhoog.
Ruime zolder te bereiken met vlizotrap, veel opbergmogelijkheden, van binnenuit geïsoleerd, moet nog afgewerkt worden.

Energielabel: D (03-01-2022)

  • Media

  • Plattegond

  • Visualisatie kamer achter

Makelaar
&
Bouwkundig Ingenieur

Kleingenhoutersteeg 4
6336 PA HULSBERG

GSM: 06 - 206 28 170
info@stephankramer.nl
www.stephankramer.nl

Makelaar & Bouwkundig Ingenieur

 

 

Kleingenhoutersteeg 4

6336 PA  HULSBERG

 

 

GSM:06 - 206 28 170

info@stephankramer.nl

www.stephankramer.nl

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten inzake het verrichten van leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel, van toepassing.
Indien wenselijk, kunnen deze worden verstrekt.