VERKOCHT
ONDER VOORBEHOUD

Volksplein 89C , Maastricht

Appartement

Volksplein 89C 6214 PC Maastricht


Instapklaar en goed onderhouden appartement (1988) op de 2e verdieping, aan een gezellig plein en niet ver van het stadscentrum. De entree is goed verzorgd, met bellentableau en brievenbussen. Vanuit de hal heeft u toegang tot de lift, het trappenhuis en eigen berging in het souterrain. Vanuit de lift op de tweede verdieping bereikt u via een tussenhal en galerij het appartement.
Het appartement heeft een ruime entree, woonkamer met halfopen keuken, 2 slaapkamers, separaat toilet, badkamer en inpandige berging. Het is voorzien van een inpandig balkon en heeft een vaste, overdekte en ruime privé parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein.
Het onderhoud is goed.
Bijzonderheden

Het appartement is omstreeks 2003 gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keuken en sanitair. Een goede ligging aan de rand van het stadscentrum, diverse winkels en sportgelegenheden in de directe nabijheid.
Vaste, overdekte eigen ruime parkeerplaats onder het appartementencomplex op een afgesloten binnen patio.
De maandelijkse VvE bijdrage is € 173,80, dit is o.a. inclusief parkeerplaats, water, reservering groot onderhoud, schoonmaak van de algemene ruimtes en energiekosten van de algemene ruimtes. Het dak van het appartementencomplex is volledig gerenoveerd in 2018 en per 2019 voorzien van zonnepanelen. Verder is het appartementencomplex voorzien van een grote gemoderniseerde lift en een afsluitbare gemeenschappelijke fietsenberging.

Prijs

€ 246.000 kk

Overdracht

per direct beschikbaar

Bouw

1989

Afmetingen

Woonoppervlakte : ca. 89 m2
Inhoud : ca. 210 m3

Indeling

Hal/entree woning (ca. 7 m2)
Toilet (ca. 1,5 m2)
Keuken (ca. 5 m2)
Woonkamer (ca. 35 m2)
Berging inpandig (ca. 9 m2)
Balkon (ca. 4 m2)
Badkamer (ca. 8 m2)
Slaapkamer 1 (ca. 14 m2)
Slaapkamer 2 (ca. 8 m2)

Berging (ca. 9 m2)

Locatie

Gemeente Maastricht Sectie D, complexaanduiding 3849-A, appartementsindex 42 (appartement)en 79 (parkeerplaats).
Dit appartement ligt aan de rand van het centrum in het stadsdeel Mariaberg. Het voorzieningen niveau in de directe omgeving is uitstekend met een scala aan winkels, horeca en diverse scholen, waaronder internationale scholen op loopafstand. Het MUMC+ als ook het centrale treinstation ligt op fietsafstand. De bereikbaarheid met zowel eigen- als openbaar vervoer is goed.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 1 Km
Heerlen: 22 Km
Sittard: 22 Km
Roermond: 44 Km

Uitrusting

Entree/hal laminaat vloer, stuc/structuurputz op de wanden, spuitwerk plafond.
Toilet met fonteintje zwevend wandcloset, wanden geheel betegeld, vloertegels, plafond spuitwerk, mechanische ventilatie.
Woonkamer laminaat vloer, stuc/structuurputz op de wanden, spuitwerk plafond.
Keuken (2003) laminaat vloer, stuc/structuurputz op de wanden, spuitwerk plafond, koelkast, kookplaat elektrisch, afzuigkap, combitron, vaatwasser, inklapbaar eettafeltje. Werkblad hout met kunststof afwerking, rvs spoelbak, centrale afzuiging middels 3 standenschakelaar.
Centraal in de woning is een berging met tegelvloer, stuc/structuurputz, CV Nefit Ecomline (ca. 2003) met bijbehorende boiler, ventilatie unit en wasmachine aansluiting.
Tweede berging met opslagmogelijkheden bevindt zich in souterrain.


Energielabel: C (4-5-2030)


Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor wordt verstrekt van de onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Het is niet toegestaan de verstrekte brochure te gebruiken als bewijsmateriaal voor het aanvragen van een energielabel.


  • Media

  • Plattegrond

Makelaar
&
Bouwkundig Ingenieur

Kleingenhoutersteeg 4
6336 PA HULSBERG

GSM: 06 - 206 28 170
info@stephankramer.nl
www.stephankramer.nl

Makelaar & Bouwkundig Ingenieur

 

 

Kleingenhoutersteeg 4

6336 PA  HULSBERG

 

 

GSM:06 - 206 28 170

info@stephankramer.nl

www.stephankramer.nl

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten inzake het verrichten van leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel, van toepassing.
Indien wenselijk, kunnen deze worden verstrekt.