Woonhuis

Dr. Poelsstraat 44 6336 TS Hulsberg


Deze starterswoning (1953) ligt midden in het centrum van Hulsberg. De gemetselde binnenmuren zijn van (vermoedelijk) betonblokken en de buitenmuren van baksteen. De woning heeft een kelder, de begane grondvloer en de verdiepingsvloeren zijn van steenachtig/beton. Op de verdieping is een gipsplaten plafond aangebracht. Aan de buitenzijde is het dak gedekt met dakpannen (beton). De zolder is van binnenuit geisoleerd en van gipsplaten voorzien.
Ramen en deuren (buiten) zijn van wit kunststof (isolerende beglazing, gedeeltelijk HR++) en gedeeltelijk hout (achterdeur keuken en voordeur, enkele beglazing). Slaapkamers op de verdieping zijn voorzien van rolluiken.
Eigen inrit en ruime tuin.

Het onderhoud van dit pand is goed.Bijzonderheden

Deze bijzonder leuke woning ligt centraal, in een kindvriendelijke buurt; speelmogelijkheden bevinden zich vlakbij. De woning kan naar eigen smaak verder afgewerkt worden. De badkamer en de keuken zijn begin 2016 gerenoveerd.
De achtertuin is middels een eigen inrit te bereiken. Aan de achterzijde van de woning is een uitbouw gerealiseerd, houten deur en kozijn, enkele beglazing, met een groot terras dat gedeeltelijk overdekt is.

Prijs

€ 235.000 kk

Overdracht

In nader overleg, uiterlijk per 1 november 2020

Bouw

1953

Afmetingen

Woonoppervlakte : ca. 115 m2
Inhoud : ca. 332 m3
Perceeloppervlakte : ca. 360 m2

Energielabel : F (16-05-2022)

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor wordt verstrekt van de onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem/haar van belang zijn.
Het is niet toegestaan de verstrekte brochure te gebruiken als bewijsmateriaal voor het aanvragen van een energielabel.

Indeling

Souterrain:
Kelder (ca. 10 m2)

Begane grond:
Hal/entree woning (ca. 5 m2)
Toilet (ca. 1 m2)
Berging / CV ruimte (ca. 2 m2)
Keuken (ca. 11 m2)
Woonkamer/eetkamer (ca. 27 m2)
Berging (ca. 10 m2)

1e verdieping:
Overloop (ca. 1,5 m2)
Hoofdslaapkamer (ca. 11 m2)
Slaapkamers (ca. 10 en 6 m2)
Badkamer (ca. 8 m2)

Zolderverdieping:
Zolder (ca. 10 m2) gemeten vanaf 1.50 m
hoogte

Locatie

Gemeente Beekdaelen (Hulsberg), Sectie B nummer 4325.
Gelegen in het centrum van Hulsberg op loopafstand van diverse voorzieningen (supermarkt, bakker, slager, drogisterij, kappers, horeca en dergelijke).
Hulsberg is centraal gelegen tussen Heerlen en Maastricht aan de A79 (Heerlen-Maastricht).
Diverse voorzieningen op het gebied van openbaar vervoer en basisonderwijs bevinden zich op korte afstand.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 12 Km
Heerlen: 9 Km
Sittard: 13 Km
Roermond: 35 Km

Uitrusting

Entreehal met eiken laminaat parket op de vloer, houten trap naar de verdieping. Voordeur en kozijn in hout, enkele beglazing.
Zwevend toilet, fonteintje, vloer- en wandtegels ( gedeeltelijk betegeld), gipsplaten plafond, houten kozijn, enkele beglazing.
Meterkast/berging met CV combi ketel (2009), Remeha W23 (eigendom). Tevens witgoedaansluitingen aanwezig.
Ruime woonkamer met eiken laminaat parketvloer, kunststof kozijnen, wit, dubbele beglazing, gedeeltelijk HR++.
Moderne half open keuken (2016) met eiken laminaat parketvloer, glad stukwerk, gipsplatenplafond, koelkast, elektrische oven, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, houten aanrechtblad met kunststof afwerking en rvs spoelbak (vierkant). Houten deur en deurkozijn, enkele beglazing.
Op de verdieping een overloop, drie slaapkamers met kunststof kozijnen, isolerende beglazing en rolluiken, laminaatvloer.
Sfeervolle badkamer met douche cabine, toilet, wandmeubel met enkele wastafel, kunststof kozijn met screen, isolerende beglazing, gipsplaten plafond, vloer en wandtegelwerk, plafondhoog.
Ruime zolder te bereiken via vlizotrap, veel opbergmogelijkheden, van binnenuit geisoleerd en voorzien van gipsplaten afwerking.
Kelder is toegankelijk middels houten trap.

  • Media

  • Plattegrond

Makelaar
&
Bouwkundig Ingenieur

Kleingenhoutersteeg 4
6336 PA HULSBERG

GSM: 06 - 206 28 170
info@stephankramer.nl
www.stephankramer.nl

Makelaar & Bouwkundig Ingenieur

 

 

Kleingenhoutersteeg 4

6336 PA  HULSBERG

 

 

GSM:06 - 206 28 170

info@stephankramer.nl

www.stephankramer.nl

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten inzake het verrichten van leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel, van toepassing.
Indien wenselijk, kunnen deze worden verstrekt.