Stephanusstraat 13, Wijnandsrade

Woonhuis

Stephanusstraat 13 6363 BM Wijnandsrade


Deze woning (1955) ligt in een kindvriendelijke buurt in het centrum van Wijnandsrade. De gemetselde binnenmuren zijn van (vermoedelijk) betonblokken en de buitenmuren van baksteen. De woning heeft een kelder, kruipruimte en een zolder.
De begane grondvloer is gedeeltelijk van hout, in de keuken en berging/uitbouw van beton.
De verdiepingsvloer tevens beton, de zoldervloer is van hout.
Bitumineuze dakbedekking op berging, garage en platdak luifel, zadeldak gedekt met pannen.
Ramen en deuren (buiten) zijn van hout; enkel glas in voordeur, raam overloop zijgevel, toiletraam bijkeuken en garage. Overige kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing.
Rolluik in de woonkamer (voorgevel) is elektrisch bediend, zijraam keuken is handbediend evenals de rolluiken op de verdieping aan voor- zij- en achtergevel.
Eigen inrit en tuin. Het onderhoud van dit pand is goed.

Teneinde u een goed beeld te geven wat de mogelijkheden zijn van dit pand, zijn er visualisaties gemaakt van de begane grond.Bijzonderheden

Deze in een rustige, kindvriendelijke buurt gelegen woning heeft veel mogelijkheden en kan naar eigen smaak verder afgewerkt/verbouwd worden. Van de berging/bijkeuken is een half open keuken te maken, voor de zolder bestaat de mogelijkheid een vaste trap aan te brengen en op de zolder zelf kan een dakkapel geplaatst worden.
De ruime garage, welke via een eigen oprit is te bereiken, heeft een smeerput.
Overdekt terras aan de achterzijde van de woning, een trap geeft toegang naar de hoger gelegen achtertuin. Gietijzeren sierpoort (afsluitbaar).

Prijs

€ 195.000 kk

Overdracht

Nader overeen te komen

Bouw

1955

Afmetingen

Woonoppervlakte : ca. 111 m2
Inhoud : ca. 343 m3
Perceeloppervlakte : ca. 220 m2

Energielabel : F (voorlopig)

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor wordt verstrekt van de onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Het is niet toegestaan de verstrekte brochure te gebruiken als bewijsmateriaal voor het aanvragen van een energielabel.

Conform artikel 7.2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Een mondelinge overeenkomst tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig.
Voor meer informatie en/of bezichtigingen kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Indeling

Souterrain:
Kelder (ca. 7 m2)

Begane grond:
Hal/entree woning (ca. 4 m2)
Toilet (ca. 1 m2)
Keuken (ca. 6 m2)
Woonkamer (ca. 26 m2)
Bijkeuken/Berging (ca. 8 m2)
Ruime garage (ca. 33 m2)

Verdieping:
Overloop (ca. 5 m2)
Slaapkamers (ca. 13 , 11 en 5 m2)
Badkamer (ca. 4 m2)

Zolder:
Zolder (ca. 21 m2)

Locatie

Gemeente Wijnandsrade Sectie A nummer 2950.
Het dorp Wijnandsrade was tot 1982 een zelfstandige gemeente die bestond uit het dorp Wijnandsrade en de buurtschappen Brommelen, Swier, Laar, Hellebroek en Vink, en is bij de gemeentelijk herindeling van 1982 opgegaan in de gemeente Nuth. Sinds 1 januari 2019 behoort het dorp tot de gemeente Beekdaelen. Wijnandsrade ligt ten westen van Heerlen en wordt omringd door de kerkdorpen Nuth en Hulsberg. Kenmerkend voor het dorp is zijn terrasvormige bebouwing.
Wijnandsrade heeft een rijk verenigingsleven bestaande uit o.a. zangkoor, fanfare, voetbalclub, tennisvereniging en een handbalvereniging.
Diverse openbare voorzieningen bevinden zich op korte afstand (Hulsberg en Nuth). Tevens is er voldoende aanbod aan openbaar vervoer: treinstation in Nuth incl. diverse busverbindingen; uitvalswegen A76/E314 richting Geleen en Duitse grens, A79 richting Heerlen-Maastricht, N281 (stadsautoweg Heerlen). Het Zuiderland Ziekenhuis (Heerlen), basis- en voortgezet onderwijs bevinden zich op korte afstand.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 15 Km
Heerlen: 7 Km
Sittard: 11 Km
Roermond: 33 Km

Uitrusting

Entreehal met tegelvloer, wanden van stukwerk, plafond met houtwolcementplaten en hout, radiator; voordeur enkele beglazing, kozijn is van hout.
Toilet met tegelvloer, wandtegels geheel tot aan plafond met houten schroten en inbouwspots, duoblok, fonteintje en natuurlijke beluchting, radiator. Houten buitenkozijn, klapraam, enkele beglazing.
Kelder met vaste trap en toegang tot de kruipruimte.
Woonkamer met parketvloer op houten ondervloer, radiatoren aan voor- en achtergevel, plafond houtwolcementplaten met hout, rolluik voorgevel elektrisch bediend; glasvezel is aanwezig.
Open keuken met tegelvloer op betonnen ondervloer, aanrechtblad hout met kunststof afwerking,
4 pits kookplaat op gas, koelkast, roestvrijstalen spoelbak (vierkant), afzuigkap. Rolluik keukenraam zijgevel is handbediend;
Verdiepingsvloer beton/steenachtig. De 2 grote slaapkamers hebben muurkasten, de derde slaapkamer heeft deze niet. Dubbele beglazing met rolluiken (handbediend), kozijn overloop heeft enkele beglazing, rolluik aanwezig (handbediend).
Zolder is te bereiken via uitschuifbare trap, ketelopstelling CV Nefit Turbo 21 (1996) en Vaillant Geiser (1994); eigendom. Dakraam is aanwezig.
Garage met elektrische poort, smeerput aanwezig.

  • Media

  • Plattegrond

  • Visualisatie - begane grond

Makelaar
&
Bouwkundig Ingenieur

Kleingenhoutersteeg 4
6336 PA HULSBERG

GSM: 06 - 206 28 170
info@stephankramer.nl
www.stephankramer.nl

Makelaar & Bouwkundig Ingenieur

 

 

Kleingenhoutersteeg 4

6336 PA  HULSBERG

 

 

GSM:06 - 206 28 170

info@stephankramer.nl

www.stephankramer.nl

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten inzake het verrichten van leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel, van toepassing.
Indien wenselijk, kunnen deze worden verstrekt.