Kantoorruimte

Haghenstraat 57 6461 VT Kerkrade


Deze kantoorruimte bevindt zich in een rustige wijk (Holz) en is voorzien van een entree/ hal, welke te gebruiken is als wachtruimte. De aan weerszijden van de hal gelegen kantoren lenen zich uitstekend voor dienstverlenende activiteiten. Een keukenblokje en toilet zijn aanwezig.
De grote kunststof kozijnen, voorzien van HR++ beglazing zorgen voor veel lichtinval. Zonneschermen zijn aangebracht.Bijzonderheden

Pantry en toilet aanwezig, hal/entree te gebruiken als wachtruimte.

Prijs

€ 550 Huurprijs per maand

Overdracht

per direct beschikbaar

Bouw

Bouwjaar 1935

Afmetingen

Kantoorruimte: ca. 50 m2

Indeling

Begane grond:
Hal/entree (ca. 8 m2)
Kantoor links (ca. 31 m2)
Kantoor rechts (ca. 11 m2)

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor wordt verstrekt van de onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de kantoorruimte zich bevindt zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de kantoorruimte in deze feitelijke situatie en die staat verhuurd.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) huurder is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Locatie

Gemeente Kerkrade Sectie B nummer 6817.
De wijk Holz ligt in het oosten van de gemeente Kerkrade op het plateau van Kerkrade. De wijk is onderdeel van het stadsdeel Kerkrade-Centrum en bevindt zich tegen de grens met Duitsland. De oorspronkelijke benaming van deze wijk was Kloosterveld. De wijk Holz grenst aan de zuidzijde aan de wijk Bleijerheide, in het westen aan Kerkrade-Centrum en in het noorden aan Rolduckerveld.
Alle belangrijke voorzieningen zoals winkels, scholen etc. bevinden zich in de directe omgeving, evenals de uitvalswegen naar Heerlen/Aken. Diverse voorzieningen op het gebied van openbaar vervoer bevinden zich op korte afstand.
De parkeervoorziening aan de voorzijde van het kantoor is openbaar.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 27 Km
Heerlen: 7 Km
Sittard: 20 Km
Roermond: 37 Km

Uitrusting

Meubilair (kan eventueel in overleg overgenomen worden)
Kunststof kozijnen (wit) met HR++ beglazing.
Twee toegangsdeuren (hout) naar centrale hal/entree.
Radiator verwarming; pantry in linker kantoorruimte, vaste kast aanwezig.

  • Media

  • Plattegrond

Makelaar
&
Bouwkundig Ingenieur

Kleingenhoutersteeg 4
6336 PA HULSBERG

GSM: 06 - 206 28 170
info@stephankramer.nl
www.stephankramer.nl

Makelaar & Bouwkundig Ingenieur

 

 

Kleingenhoutersteeg 4

6336 PA  HULSBERG

 

 

GSM:06 - 206 28 170

info@stephankramer.nl

www.stephankramer.nl

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten inzake het verrichten van leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel, van toepassing.
Indien wenselijk, kunnen deze worden verstrekt.