Woonhuis

Ridder Vosstraat 21 6441 SX Brunssum


Deze tussenwoning (1948) ligt in een kindvriendelijke buurt vlak bij het centrum van Brunssum.
De woning is op een traditionele manier gebouwd, metselwerk gevels, zadeldak (pannen als dakbedekking), en bitumen als dakbedekking op het platte dak.
De houten kozijnen zijn op alle verdiepingen voorzien van dubbele beglazing, behalve aan de voorgevel op de verdieping waar deze enkel is; op de begane grond aan de voorgevel en op de verdieping aan de voor- en achtergevel zijn rolluiken aanwezig.
Voordeur beglazing is van enkel glas, het toilet op de begane grond is voorzien van glazen bouwstenen.
De achtertuin is geheel bestraat, luifel met grote lichtkoepel.
Op de begane grond als op de verdieping is een separaat toilet. De ruime slaapkamer op de zolder heeft twee dakramen en is voorzien van airconditioning.
De woning is via de vrijstaande garage, (met separate werkplaats) achterom bereikbaar. Er is een gezamenlijk pad.
Het onderhoud van dit pand is redelijk tot goed.Bijzonderheden

Deze leuke en netjes afgewerkte woning biedt veel ruimte en middels de dubbele deur aan de achterzijde kan het terras bij de woonkamer betrokken worden.

Prijs

€ 185.000 kk

Overdracht

Nader overeen te komen

Bouw

1948

Afmetingen

Woonoppervlakte : ca. 100 m2 (excl. kelder)
Inhoud : ca. 353 m3 (excl. de externe berging)
Perceeloppervlakte : ca. 174 m2

Indeling

Souterrain:
Kelder (ca. 9 m2)

Begane grond:
Entree/hal (ca. 4 m2)
Toilet (ca. 1 m2)
Keuken (ca. 6 m2)
Woonkamer (ca. 24 m2)

Verdieping:
De badkamer (ca. 4 m2)
Toilet (ca. 1 m2)
Overloop (ca. 3 m2)
Slaapkamers (ca. 11, 11 en 5 m2)

Zolder:
Zolderkamer (ca. 17 m2)
Zolderberging (2X) (ca. 4 m2)
Overloop (ca. 1,5 m2)

Energie label : Geen energielabel voorhanden.

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor wordt verstrekt van de onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Het is niet toegestaan de verstrekte brochure te gebruiken als bewijsmateriaal voor het aanvragen van een energielabel.

Conform artikel 7.2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Een mondelinge overeenkomst tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig.
Voor meer informatie en/of bezichtigingen kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.


Locatie

Gemeente Brunssum, Sectie A nummer 5048.

Gemeente Brunssum, ten noorden van de gemeente Heerlen, in de buurt Rozengaard, ruime voorzieningen aan winkels, recreatie, scholen (zowel basis als middelbaar onderwijs), ziekenhuis, zwembaden en sportfaciliteiten zijn aanwezig. Recreatiemogelijkheden in landelijke omgeving bevinden zich op korte afstand.
De centrale ligging biedt uitstekende verbindingen met de belangrijkste uitvalswegen richting Geleen/Sittard, Heerlen/Aken en Valkenburg/Maastricht, mede middels de recent gerealiseerde ‘Buitenring Parkstad’.
Brunssum is uitgegroeid van een rustig kerkdorp tot een levendige stad en heeft daarmee een centrumfunctie gekregen in Parkstad Limburg.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 23 Km
Heerlen: 7 Km
Sittard: 8 Km
Roermond: 26 Km

Uitrusting

Hal/entree met tegelvloer, voordeur en kozijn zijn van hout en heeft enkele beglazing; vaste trappen naar zowel de kelder, 1e verdieping als ook de zolder.
Kelder met watermeter. Meterkast met voldoende groepen een aardlekschakelaars.
Toiletruimte (met zwevend toilet), vloertegels, wandtegels plafond hoog, verlaagd plafond met inbouwspots.
Keuken (2002) heeft veel bergruimte; ronde spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser, vaste koelkast. Rolluik aan achterdeur is handbediend. Wandtegels zijn boven aanrecht aangebracht en dit is gedeeltelijk gedaan op overige wanden; stucwerk, gipsplaten plafond met inbouwspots.
Woonkamer met laminaat parket, gipsplaten plafond, inbouwspots, rolluik (handbediend) aan voorgevel, dubbele tuindeur met HR++ beglazing aan achterzijde, overdekt terras met lichtkoepel en inbouwspots.
Verdieping met overloop, laminaat afwerking op vloer, tweede toiletruimte met zwevend toilet, inbouwspots, badkamer met inloopdouche en wandmeubel, wand- en vloertegels, inbouwspots, designradiator. Rolluik is handbediend.
Slaapkamers met laminaatvloer, gipsplaten plafonds met inbouwspots, gedeeltelijk dubbele en enkele beglazing.
Rolluiken zijn handbediend.
CV ketel HR Intergas 2011 (gehuurd)

  • Media

  • Plattegronden

Makelaar
&
Bouwkundig Ingenieur

Kleingenhoutersteeg 4
6336 PA HULSBERG

GSM: 06 - 206 28 170
info@stephankramer.nl
www.stephankramer.nl

Makelaar & Bouwkundig Ingenieur

 

 

Kleingenhoutersteeg 4

6336 PA  HULSBERG

 

 

GSM:06 - 206 28 170

info@stephankramer.nl

www.stephankramer.nl

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten inzake het verrichten van leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel, van toepassing.
Indien wenselijk, kunnen deze worden verstrekt.